Nordmarka Ryttersportsklubb

Nordmarka Ryttersportsklubb

Referat fra styremøte 22. oktober 2015

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 23. Okt 2015


Klokken 18.00 i bryggerhuset, Nordre Solberg Gård

Til stede: Margaret, Marte, Lina, Ingvild og Maren

Ordstyrer: Margaret, Referent: Maren

Sak1: Godkjenning av dagsorden og innkalling. Godkjent.

Sak2: Godkjenning av referat fra forrige styremøte. Godkjent.

Sak3: Besøk av klubbveileder i forbindelse av pilotklubbprosjektet til Norges Rytterforbund. Klubbveilederen vår foreslo 23. eller 24.oktober. Vi fikk ikke samlet hele styret til da og neste mulighet blir da i løpet av november. Styret var enige om at søndager passet best. Margaret sender mail til klubbveilederen og spør om hun kan komme søndag 15. november.

Sak4: Salg av rabattboken Enjoy. Klubben vedtok ved forrige styremøte at vi skulle prøve å selge 10 eksemplarer av Enjoy, noe som har vist seg å være litt vanskelig. Maren skal derfor legge ut informasjon om boken på klubbens hjemmeside for å få solgt bøkene. Inntektene går til klubben.

Sak5: Vi går snart inn i uke 44 og det er mange ridekort som går ut denne uken. Margaret foreslo derfor at klubben skulle stille opp på ridetimene med noe varmt å drikke og kake for å snakke med rideelevene og foresatte. Forhåpentligvis gjør dette at alle ønsker å fornye ridekortet sitt nå som det begynner å bli kaldere, og av erfaring har vi sett at flere dropper ut av rideskolen av den grunn. Vi må prøve å gjøre noe hyggelig slik at vi lager et miljø mellom rideskoleelevene våre og klubben, siden klubben nå driver rideskolen.

Sak6: Rideknappen 1 og 2 skal holdes lørdag 14. november og rideknappen 5 holdes søndag 15. november. Ridelærerne må legge inn forberedelser i rideundervisningen og forberede elevene slik at så mange som mulig føler de er klare til å delta.

Sak7: Neste styremøter blir fredag 13. november klokken 17 og fredag 11. desember klokken 17.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline