Nordmarka Ryttersportsklubb

Nordmarka Ryttersportsklubb

Når nettene blir lange, og kulda setter inn ...

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 16. Des 2015

Da kler vi godt på oss og fortsetter akkurat som før! Selv om det er mørkt og kaldt ute, trenger hestene (og vi!) mosjon, og så lenge underlaget tilsier det så rir vi hele året på utebanen og i skogen.

Nå er det flere år siden kuldegradene krøp så lavt ned gradestokken at det ikke ville vært ansvarlig å trene ute, men kald kan man likevel bli. Noen tips for å holde varmen i disse vinterdager i Sørkedalen:

- Sjekk værmeldingen før du kler på deg og setter av gårde - det kan være lurt å ha med et ekstra plagg eller to, for eksempel genser og ullsokker

- Ull fra topp til tå: ullundertøy, ullsokker, mellomlag (for eksempel i fleece,) varm ullgenser, jakke som holder vinden ute og holder deg tørr, og ikke glem lue og hansker!

- Får man ikke plass til lue under ridehjelmen, kan man få kjøpt ørevarmere eller hetter laget til bruk under hjelm som tar mindre plass

- I halsen kan det være fint å ha skjerf eller buff som kan trekkes godt opp i ansiktet på de kaldeste dagene

- Termoridebukser (overtrekksbukser) kan være fint å ha som ytterste lag på virkelig kalde dager eller om man skal være ute lenge

- Ta gjerne med en termos med noe varmt å drikke :)


0 Kommentar

Juleshow hos Nordmarka Rideskole

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 12. Des 2015

Vi er stolte av å vise frem våre flinke elever på årets juleshow. I år var det satt sammen et spennende program som skulle vise alt det vi gjør hos Nordmarka Rideskole.
Hinderløypen gikk ut på å balansere langs en bom, slalom og svinge rundt tønner. Det var litt hopp og sprett fra både hest og fra rytter.

Showet ble satt i gang av en rolig familiekvadrilje - her viste vi frem den store bredden av elever i vår rideskole. Først i kvadriljen gikk to damer fra et av våre voksenpartier, de ledet an med Ibrahim og Funny ikledd morsomme nisseluer med reinsdyrhorn. Bak dem gikk to representanter fra ungdomssjiktet i rideskolen de svarte hoppene Pepija og Gringa. Helt til slutt kom de aller minste i rideskolen på Linn og Sid sammen med det viktigste du kan ha med deg som nybegynner på hesten - nemlig leiere!Videre i programmet kom turen til alle de søte nybegynnerne våre. De viste at de har skikkelig med bein i nesa! Det var nemlig duket for parallelhopping, junior-stil.


To lag mot hverandre; grønn vs. blå.

Med leiere fløy de gjennom banen i en fei uten å tenke seg om to ganger. Her snakker vi om elever som ikke har ridd veldig lenge, de har ikke lært seg helt kontroll på hesten i trav på egenhånd en gang. Men det var intet hinder! De ble kastet opp på hesten i en fei før det bar av gårde så fort de pesende leierne klarte å løpe.


Så var det tid for litt mer fart og spenning når ungdommen kom på banen. Her viste de seg frem både i en spenningsfylt gymkhana, litt nissedressur på shetlandsponnien Sid, og til slutt høydehopping.Det var torsdagsgruppen mot onsdagsgruppen i gymkhana. To hester ble brukt, tre jenter på hvert lag.Hinderløypen gikk ut på å balansere langs en bom, slalom og svinge rundt tønner. Det var litt hopp og sprett fra både hest og fra rytter.


Til slutt var det høydehopping. Iben og Funny kom seg over 85 cm og vant konkurransen. De fikk vise seg frem med en fin seiersrunde i galopp rundt på banen før vi avsluttet juleshowet. Takk til alle som kom og som deltok, det var en hyggelig avslutning før vi alle sammen tar juleferie.

Takk til lavprisfly.no, Jernia, Kiwi og Røa Bok, papir og leker for flotte premier til loddsalget vårt!0 Kommentar

En hilsen fra Marte og Pepija fra søndagens arrangement

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 17. Nov 2015

På søndag den 15. november, tok jeg rideknappen 5. Jeg leide Pepija inn i boksen og begynte å børste henne som om vi skulle på stevne. Dette var noe jeg skulle bli vurdert i. Hun var litt urolig i boksen fordi hun sto helt alene mens alle de andre hestene sto ute i paddocken, men det gikk fint. Mens jeg børstet, skulle jeg nevne noen av de ytre kroppsdelene på hesten. Så gikk vi igjennom hodelaget og salen og sjekket om alt var i rett stand.

Da vi kom ut på ridebanen skulle jeg mønstre Pepija før jeg satte meg opp på henne og begynte å varme henne opp. Hun var ganske ufokusert i starten fordi hun var alene, mens de andre hestene sto i paddocken. Da vi skulle trave begynte hun å bukke litt, men det varte ikke så lenge. Etter at jeg fikk galoppert med henne, begynte ting å gå mye bedre. Hun fokuserte mer på oppgavene hun fikk og vi kom oss igjennom dressurprogrammet LC:1.


Jeg ble ganske overrasket over at hun fattet galopp med en gang jeg ville det på både høyre og venstre hånd. Hun pleier å ha litt problemer med å fatte riktig på høyre, men nå fikset hun det lett!

Etter vi hadde ridd igjennom LC:1, skulle jeg hoppe. Først fikk jeg hoppe et prøvehinder. Vi hoppet i feil galopp, men da vi hoppet det hindre som jeg ble vurdert i, som var 50 cm, hadde vi riktig galopp. Jeg selv følte jeg kunne hoppet det hindre bedre, men vi kom oss over og det så bra ut på bilde :P


Det var en kjempe gøy å ta rideknappen 5 og anbefaler virkelig å ta den!

Klem Marte :)

0 Kommentar

Referat fra styremøte 22. oktober 2015

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 23. Okt 2015


Klokken 18.00 i bryggerhuset, Nordre Solberg Gård

Til stede: Margaret, Marte, Lina, Ingvild og Maren

Ordstyrer: Margaret, Referent: Maren

Sak1: Godkjenning av dagsorden og innkalling. Godkjent.

Sak2: Godkjenning av referat fra forrige styremøte. Godkjent.

Sak3: Besøk av klubbveileder i forbindelse av pilotklubbprosjektet til Norges Rytterforbund. Klubbveilederen vår foreslo 23. eller 24.oktober. Vi fikk ikke samlet hele styret til da og neste mulighet blir da i løpet av november. Styret var enige om at søndager passet best. Margaret sender mail til klubbveilederen og spør om hun kan komme søndag 15. november.

Sak4: Salg av rabattboken Enjoy. Klubben vedtok ved forrige styremøte at vi skulle prøve å selge 10 eksemplarer av Enjoy, noe som har vist seg å være litt vanskelig. Maren skal derfor legge ut informasjon om boken på klubbens hjemmeside for å få solgt bøkene. Inntektene går til klubben.

Sak5: Vi går snart inn i uke 44 og det er mange ridekort som går ut denne uken. Margaret foreslo derfor at klubben skulle stille opp på ridetimene med noe varmt å drikke og kake for å snakke med rideelevene og foresatte. Forhåpentligvis gjør dette at alle ønsker å fornye ridekortet sitt nå som det begynner å bli kaldere, og av erfaring har vi sett at flere dropper ut av rideskolen av den grunn. Vi må prøve å gjøre noe hyggelig slik at vi lager et miljø mellom rideskoleelevene våre og klubben, siden klubben nå driver rideskolen.

Sak6: Rideknappen 1 og 2 skal holdes lørdag 14. november og rideknappen 5 holdes søndag 15. november. Ridelærerne må legge inn forberedelser i rideundervisningen og forberede elevene slik at så mange som mulig føler de er klare til å delta.

Sak7: Neste styremøter blir fredag 13. november klokken 17 og fredag 11. desember klokken 17.


0 Kommentar

Startlister treningsstevne dressur, søndag 11. oktober

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 10. Okt 2015

Startlister treningsstevne dressur, søndag 11. oktober

Oppvarming skjer på anvist område på banen.

Møt opp senest en halvtime før din klasse. Husk at alle tidene er ca. tider, så vær ute i godt tid!


Klasse 01 RLD1 Lilletur (1-2 ryttere, leier tillatt)

StartnummerRytterHestTidspunkt
1Edit + MiePepija + Linn12:00
2MarteSid12:10
3Sigrun + Julia
Pepija + Gringa12:20
4HenrikLinn12:30

Klasse 02 RLD2 Storetur (1-2 ryttere)

StartnummerRytterHestTidspunkt
1MarteSid12:45
Klasse 03 LC:3

StartnummerRytterHestTidspunkt
1IngvildIbrahim13:00
2MarenChablis13:08
3HannaGringa13:16

0 Kommentar

Startlister treningsstevne sprang, lørdag 26. september

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 23. Sep 2015

Startliste treningsstevne sprang, lørdag 26. september

Oppvarming skjer puljevis mellom klassene.

Møt opp senest en halvtime før din klasse. Husk at alle tidene er ca. tider, så vær ute i godt tid!Klasse 01 20 cm, med leier, Clear Round

Startnummer

Rytter

Hest

Tidspunkt

1

Sigrun L. Sørensen Ibrahim 12.00
2

Vilje Elise E. Berget

Chainas Chamira

12.04

3

Amalie Stenersen (NRSK)

Linn

12.08

4

Ida Bærøe Bjørn

Gavata

12.12

5

Mio F. Lillefjære

Adall

12.16
Klasse 02 40 cm, Clear Round

Startnummer

Rytter

Hest

Ca. 12.35

1

Sigrun L. Sørensen Ibrahim
2

Vilje Elise E. Berget

Chainas Chamira

3

Henriette Sveen

Pepija

4

Anna Danesi-Vold

Maybe

5

Jenny Toverud

Adall
Klasse 03 60 cm, Clear Round

Startnummer

Rytter

Hest

Ca. 13.10

1

Alvilde Opsahl (NRSK)

Linn

2

Katharina F. Sommerfelt

Gringa

3

Hanna Kauserud

Alda
4

Mathilde B. Gisholt

Tor
5

Sophie Karlsen

Susi

6

Iben Larsen
Funny’s Brother
Klasse 04 70 cm, Clear Round

Startnummer

Rytter

Hest

Ca. 13.55

1

Alvilde Opsahl (NRSK)

Gringa

2

Hanna Kauserud

Alda

3

Mathilde B. Gisholt
Tor


4

Sophie Karlsen

Susi5

Cassandra Bjelkerud
Julius6

Iben Larsen

Linn
Klasse 05 80 cm, premiert

Startnummer

Rytter

Hest

Ca. 14.35

1 Filippa Flem

Bozan's Primeur
2

Alvilde Opsahl (NRSK)

Pepija3

Katharina F. Sommerfelt

Gringa4

Marte Eriksen (NRSK)

Engvangs Chablis5

Pia Bruhn

6

Vilde Knutsen

River Landing7

Cassandra Bjelkerud

Julius


Klasse 06 90 cm, premiert

Startnummer

Rytter

Hest

Ca. 15.15

1

Filippa Flem Bozan's Primeur
2

Alvilde Opsahl (NRSK)

Pepija3

Pia Bruhn

4

Vilde Knutsen

River Landing
0 Kommentar

Referat fra styremøtet 25. august

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 1. Sep 2015

Referat fra styremøte 25. august klokken 18.00 i bryggerhuset, Stall NordbyeTilstede: Margaret E. Hillestad, Lina Vennemoe, Ingvild M. Solheim, Jan Nordbye, Anne Brym, Marte Eriksen og Maren H. Kinn

Fraværende: Elisabeth Fremming, Eline Dahl og Alvilde Opsahl

Referent: Maren H. Kinn

Ordstyrer: Margaret E. HillestadPunkt 1: Innkalling og dagsorden ble enstemmig godkjent

Punkt 2: NRSK har blitt godkjent som satsningsklubb i NRYF sitt pilotprosjekt

-Vår søknad om å få være med i pilotprosjektet til NRYF ble innvilget og vi er nå én av 16 klubber som har fått være Satsingsklubb i NRYF sitt klubbsatsingsprogram.

-Se vedlegg 1 for hva det betyr for vår klubb.

Punkt 3: Ungdomsstyre. Marte, Ingvild og Maren har fått ansvaret for å etablere et ungdomsstyre for klubben.

Punkt 4: Klubben har fra og med august fått en ny fungerende nettside. Denne nettsiden er mye mer brukervennlig og oversiktlig. Vi håper på å nå ut til flere av våre medlemmer med den nye siden. Maren og Lina fungerer fortsatt som admin for klubbens hjemmeside. Det er også kommet muligheter for andre klubbmedlemmer å legge ut innlegg.

Forts. punkt 4: Aktiviteter høsten 2015

-Bueskyting til hest, skjer annenhver fredag med oppstart 11. september. Maren har ansvaret for dette, og er i dialog med George Refseth fra Oslo Bueskyttere. Se vedlegg 2 for mer informasjon om samarbeidet mellom NRSK og OBS.

-Fredagsklubben fortsetter, skjer annenhver fredag med oppstart 4. september. Maren, Lina, Eline og Elisabeth har hovedansvaret for dette. Ingvild kunne være med mer aktivt dette halvåret.

-Pussekonkurranse, kan legges til en fredag i fredagsklubben.

-LAM midler. Møte 15. september, man må møte opp for å motta midler. Margaret har møtt opp tidligere og er nå varamedlem i ISU, vi må fortsette å møte opp for å vise at vi eksisterer. Ingvild drar denne gangen, Anne blir kanskje med.

-Programridning. Vi velger å dele det over to forskjellige helger denne gangen; sprang lørdag 26. september og dressur lørdag 10. oktober. Start som vanlig kl. 11.

-Rideknappen helgen 14. og 15. november.

-Neste styremøter er: 15.09 kl. 18 (hvor hovedfokuset vil ligge på programridningen), 20.10 kl. 18 og 24.11 kl. 18

Punkt 5: Samarbeid med bueskytterne, rideklubben sier seg enig i et samarbeid med OBS. Vi tilbyr rideundervisning til bueskytterne og bueskytterne tilbyr oss opplæring i å skyte med pil og bue.

Punkt 6: Salg av bøker, Enjoy rabattbok. Vi prøver med 10 bøker og ser hvordan det går.

Punkt 7: Eventuelt: Målet er at alle i rideskolen skal være medlem av rideklubben.

-Dette er noe alle andre idretter praktiserer, vi ønsker å gjøre det samme.

-Det vil gi gunstige fordeler for elevene i rideskolen, forsikring for barn til og med det året de fyller 13, sterkt reduserte priser for aktiviteter i regi av klubben. I tillegg til at det gir klubben ekstra midler å sjonglere med – jo flere medlemmer vi har, jo mer får klubben tilbake fra NIF.Neste møte er 15. september klokken 18.00 i bryggerhuset, Stall NordbyeSatsningsklubb – hva er det?

En klubb som:

- er organisert med et styre og medlemmer som ønsker å få til et løft

- gir et godt tilbud til alle sine medlemmer, også til de som ikke har egen hest

- utvikler seg både sportslig og organisatorisk

- skaper gode sosiale møteplasser og bidrar positivt til ryttersportens omdømme i sitt nærmiljø

- er et godt forbilde for andre klubberHva får klubben?

- Klubbesøk av NRYF`s klubbveileder

- Tilbud om NIFs kurs «Klubbens styrearbeid i praksis»

- Tilbud om «Aktivitetslederkurs Hest»

- Tilskudd til klubbarrangement/rekrutteringsaktivitet

- Tilbud om oppfølging/fagkompetanse - f.eks. terminliste og stevneavvikling

- Støtte til innkjøp av Grønt kort – bøker

- Profileringspakke (Skilt, flagg, jakkemerker etc.)

- Effekter/«premieboks» levert av NRYF`s hovedsponsor

- Profilering på rytter.no og i Hestesport

- Tilbud om å hospitere hos en Veiviserklubb under stevner/arrangementerBueskyting til hestTirsdager 18.00-20.00 er det åpen trening for alle som vil prøve seg på bueskyting.

Dette vil være gratis den første gangen, for medlemmer av Nordmarka Ryttersportsklubb.


Nordmarka Ryttersportsklubb har i samarbeid med Oslo Bueskyttere tenkt å prøve seg på bueskyting til hest. I første omgang skal vi bruke rideskolehestene våre til å lære bueskytterne å ri og håndtere hester. Våre ryttere får opplæring i hvordan skyte med pil og bue, på Oslo Bueskytteres arena ved Gardeleiren. Vi håper på et kurs med Arnt-Jonny Alme i løpet av høsten, hvor vi bruker de hestene han har.

Dette er et sosialt arrangement som vi håper så mange som mulig ønsker å delta på.


Ta kontakt med Maren Kinn på 40107637 eller maren.h.kinn@gmail.com for spørsmål eller påmelding.Mvh

Nordmarka Ryttersportsklubb

nordmarka@nrsk.no

www.nrsk.no


0 Kommentar

Sommerferie

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 5. Jul 2015I slutten av juni dro hestene på stallen på sommerbeite. Nå har vi tatt fatt på juli og har hatt noen nydelige dager med sol.
Hestene ar fordelt seg utover på to forskjellige beiter. Hoppene, Gringa, Linn og Pepija, satte kursen innerst i Sørkedalen, mens vallakene Baus, Funny og Ibrahim ble med Chablis og Rava opp til Gansdalen.
Chablis og Rava er godt kjent ute ved den idylliske gården rett ved Glomma. De dro derfor med seg gutta opp dette året - og det ser ut som om det var vellykket!Fra venstre ser vi Baus, Ibrahim og Funny som koser seg med litt mer enn én munnfull gress. De tre har funnet seg godt til rette på dette flotte stedet.
Baus har slått seg til ro med to flotte hopper, mens Ibrahim og Funny går mer for seg selv. Av og til samles gutta fra Nordbye for å ta seg en matbit - bare de tre.


Oppdateringer om hoppene kommer senere.

0 Kommentar

Fredagsklubb 12. juni

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 8. Jun 2015

Fredag 12. juni vil det ikke være fredagsklubb. Da kommer en gjeng fra OBS for å lære seg å ri. Det er selvfølgelig lov til å komme og se på eller slå av en prat med bueskyterne, kanskje vokser interessen for bueskyting fra hesteryggen for andre også.

0 Kommentar

Stevne på stallen våren 2015

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 2. Jun 2015


Stevner på stallen våren 2015:


Stevnedager i vår blir helgen 29.-31. mai, i år er det programridning.

30. mai blir det treningsstevne i sprang og 31. mai er det duket for treningsstevne i dressur.

29. mai er det selvfølgelig dugnad for alle medlemmene i klubben!

Vel møtt!


0 Kommentar

Hva er fredagsklubben

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 2. Jun 2015

NRSK arrangerer fredagsklubb på fredager! :)

Klubben er en koselig og lærerik måte å bli kjent med flere hesteinteresserte fra klubben, og vi befinner oss på Stall Nordbye hver fredag mellom 15:00/16:00 og 19.00.

Det er mulig å leie skolehest for kr. 200. Du kan øve på det du har lært på timen sammen med mer erfarne ryttere (som til gjengjeld får øvet seg på å undervise.)

Man trenger ikke å leie hest for å være med, det er lov å komme opp bare for å stelle med hestene, slå av en prat, spise kake, se på - alt ettersom hva som passer best.

Vi skal også få til flere temakvelder etter hvert, gjerne med grilling eller pizza i tillegg. Det er lov å komme med ønsker og forslag!

Kontakt Maren H. Kinn40107637 eller Lina Vennemoe45211361 senest kvelden før (torsdager) om du vil være med

0 Kommentar

Treningsstevne dressur gjennomført

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 31. Mai 2015
Resultater treningsstevne dressur 31.05.2015

KLASSE 1 – LD:1

Startnr.

Rytter

Hest

Bedømming

1

Margaret E. Hillestad

Linn

4. plass

2

Maren H. Kinn

Baus

2. plass

3

Marte Eriksen

Sid

1. plass

4

Åsa Arnestad

Ibrahim

3. plassKLASSE 2 – LC:2

Startnr.

Rytter

Hest

Bedømming

1

Lina Vennemoe

Funnys Brother

2. plass

2

Vilde Bergersen

Gringa

3. plass

3

Maren H. Kinn

Engvangs Chablis

1. plass


0 Kommentar

Startlister til programridningen 31. mai 2015

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 29. Mai 2015

Startlister dressur 31. mai

Møt opp en halvtime før din klasse.

Alle skal inn til premieutdeling etter hver klasse.

Startkontigent betales til kasserer i kafé-teltet.

Husk at alle tider er ca tider, så vær ute i god tid.

KLASSE 1 – LD:1

Startnr.

Rytter

Hest

Kl. 11.00

1

Margaret E. Hillestad

Pepija


2

Maren H. Kinn

Baus


3

Marte Eriksen

Sid


4

Åsa

Ibrahim


5

Tonje

Funnys Brother
KLASSE 2 – LC:1

Startnr.

Rytter

Hest

Ca. kl. 11.45

1

Lina Vennemoe

Funnys Brother

2

Alvilde Opsahl

Pepija

3

Vilde

Gringa

4

Maren H. Kinn

Engvangs Chablis

5

Iben Larsen

Ibrahim
0 Kommentar

Startlister til programridningen 30. mai 2015

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 29. Mai 2015

Startlister sprang 30. mai

Møt opp en halvtime før din klasse.

Alle skal inn til premieutdeling etter hver klasse.

Startkontigent betales til kasserer i kafé-teltet.

Alle ryttere må gå banen til fots før klassen de skal starte. Husk at alle tider er ca tider, så vær ute i god tid.

KLASSE 1 – 20 cm med leier, clear round

Startnr.

Rytter

Hest

Kl. 11.00

1

Amalie Stenersen

Pepija2

Vilje Berget

Chamira3

Sigrun

Gringa4

Maren

Davidoff5

Emilia Wollkert

Linn6

Madel Kirkevoll

Ibrahim

KLASSE 2 – 40 cm med valgfri leier, clear round

Startnr.

Rytter

Hest

Ca. kl. 10.50

1

Vilje Berget

Chamira

2

Christina

Linn

3

Ausra

Ibrahim

4

Marte Eriksen

Sid

5

Sigrun

Gringa

6

Emilia Wollkert

PepijaKLASSE 3 – 60 cm, clear round

Startnr

Rytter

Hest

Ca. kl. 11.40

1

Marte Eriksen

Funnys Brother

2

Vilde

Gringa

3

Alvilde Opsahl

Pepija

4

Iben Larsen

Ibrahim

5

Alana Kartrud

Davidoff

6

Lina Vennemoe

Engvangs ChablisKLASSE 4 – 80 cm, omhopping og premiering

Startnr

Rytter

Hest

Ca. kl. 12.20

1

Marte Eriksen

Pepija

2

Vilde

Ibrahim

3

Alana Kartrud

Hercules

4

Alvilde Opsahl

Pepija

5

Iben Larsen

Linn


0 Kommentar

Løpssesongen er i gang!

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 25. Mai 2015

I dag var det sesongens første løpsdag på Øvrevoll.

Det blir løp hver uke fremover, og vi har tre hester fra stallen som starter aktivt.
Doffen startende som nr. 8 og Priceless nr. 3 i fjerde løp for dagen.


0 Kommentar

Åpen stall

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 7. Mai 2015

Åpen stall 29. maiNordmarka Ryttersportsklubb vil holde Åpen StallStall Nordbye fredag 29. mai, fra klokken 15:00-20:00.

Bli med på puss og stell av hestene, gratis runderidning, konkurranser - alle deltakere vil få en liten premie.

Klokken 18:30 vil noen av rytterne fra rideskolen vår ha en oppvisning av kvadrilje og høydehopping.

Det vil bli grilling og boller ved utebanen, så vi håper værgudene er med oss!

Arrangementet er gratis. Velkommen!

0 Kommentar

Programridning 30.-31. mai

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 7. Mai 2015

PROGRAMRIDNING

Helgen 29.-31. mai arrangerer Nordmarka Ryttersportsklubb programridning på stallen.

Fredag 29. blir det holdt dugnad hvor vi vasker hindre og setter opp banen til dagen etterpå. Denne dugnaden er obligatorisk for klubbens medlemmer som skal delta. Det vil bli servert noe å drikke og spise på dugnaden.

Lørdag 30. blir det sprang. Det blir holdt 20 cm (med leier), 40 cm (med leier - om ønsket), 60 cm, 80 cm, 90 cm, 1.00 m og 1.10 m dersom noen ønsker det.

Søndag 31. blir det dressur. Klassene er LC:1, LB:2, LA:1. Vi har også valgt å holde det gamle programmet LD:1 for de som har lyst til å være med men ikke føler seg sikker på galoppen. Selv om LD er gått ut ønsker vi å tilby dette, det er jo tross alt bare programridning.

Programmet til LD:1 finner du her: LD:1 NRYF 2010

Vi inviterer andre staller og klubber til å delta på dette uoffisielle arrangementet. Det er en super mulighet til å få stevne erfaring utenfor sin egen stall, og resultatene vil ikke bli publisert eller følge med deg på noen som helst måte. Dette er bare for treningens skyld og for å ha det gøy!

Alle spørsmål samt påmelding sendes til nordmarka@yahoo.no

Velkommen skal dere være

Mvh
Nordmarka Ryttersportsklubb

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline