Nordmarka Ryttersportsklubb

Nordmarka Ryttersportsklubb

En hilsen fra Marte og Pepija fra søndagens arrangement

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 17. Nov 2015

På søndag den 15. november, tok jeg rideknappen 5. Jeg leide Pepija inn i boksen og begynte å børste henne som om vi skulle på stevne. Dette var noe jeg skulle bli vurdert i. Hun var litt urolig i boksen fordi hun sto helt alene mens alle de andre hestene sto ute i paddocken, men det gikk fint. Mens jeg børstet, skulle jeg nevne noen av de ytre kroppsdelene på hesten. Så gikk vi igjennom hodelaget og salen og sjekket om alt var i rett stand.

Da vi kom ut på ridebanen skulle jeg mønstre Pepija før jeg satte meg opp på henne og begynte å varme henne opp. Hun var ganske ufokusert i starten fordi hun var alene, mens de andre hestene sto i paddocken. Da vi skulle trave begynte hun å bukke litt, men det varte ikke så lenge. Etter at jeg fikk galoppert med henne, begynte ting å gå mye bedre. Hun fokuserte mer på oppgavene hun fikk og vi kom oss igjennom dressurprogrammet LC:1.


Jeg ble ganske overrasket over at hun fattet galopp med en gang jeg ville det på både høyre og venstre hånd. Hun pleier å ha litt problemer med å fatte riktig på høyre, men nå fikset hun det lett!

Etter vi hadde ridd igjennom LC:1, skulle jeg hoppe. Først fikk jeg hoppe et prøvehinder. Vi hoppet i feil galopp, men da vi hoppet det hindre som jeg ble vurdert i, som var 50 cm, hadde vi riktig galopp. Jeg selv følte jeg kunne hoppet det hindre bedre, men vi kom oss over og det så bra ut på bilde :P


Det var en kjempe gøy å ta rideknappen 5 og anbefaler virkelig å ta den!

Klem Marte :)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline