Nordmarka Ryttersportsklubb

Nordmarka Ryttersportsklubb

Juleshow hos Nordmarka Rideskole

Postet av Nordmarka Ryttersportsklubb den 12. Des 2015

Vi er stolte av å vise frem våre flinke elever på årets juleshow. I år var det satt sammen et spennende program som skulle vise alt det vi gjør hos Nordmarka Rideskole.
Hinderløypen gikk ut på å balansere langs en bom, slalom og svinge rundt tønner. Det var litt hopp og sprett fra både hest og fra rytter.

Showet ble satt i gang av en rolig familiekvadrilje - her viste vi frem den store bredden av elever i vår rideskole. Først i kvadriljen gikk to damer fra et av våre voksenpartier, de ledet an med Ibrahim og Funny ikledd morsomme nisseluer med reinsdyrhorn. Bak dem gikk to representanter fra ungdomssjiktet i rideskolen de svarte hoppene Pepija og Gringa. Helt til slutt kom de aller minste i rideskolen på Linn og Sid sammen med det viktigste du kan ha med deg som nybegynner på hesten - nemlig leiere!Videre i programmet kom turen til alle de søte nybegynnerne våre. De viste at de har skikkelig med bein i nesa! Det var nemlig duket for parallelhopping, junior-stil.


To lag mot hverandre; grønn vs. blå.

Med leiere fløy de gjennom banen i en fei uten å tenke seg om to ganger. Her snakker vi om elever som ikke har ridd veldig lenge, de har ikke lært seg helt kontroll på hesten i trav på egenhånd en gang. Men det var intet hinder! De ble kastet opp på hesten i en fei før det bar av gårde så fort de pesende leierne klarte å løpe.


Så var det tid for litt mer fart og spenning når ungdommen kom på banen. Her viste de seg frem både i en spenningsfylt gymkhana, litt nissedressur på shetlandsponnien Sid, og til slutt høydehopping.Det var torsdagsgruppen mot onsdagsgruppen i gymkhana. To hester ble brukt, tre jenter på hvert lag.Hinderløypen gikk ut på å balansere langs en bom, slalom og svinge rundt tønner. Det var litt hopp og sprett fra både hest og fra rytter.


Til slutt var det høydehopping. Iben og Funny kom seg over 85 cm og vant konkurransen. De fikk vise seg frem med en fin seiersrunde i galopp rundt på banen før vi avsluttet juleshowet. Takk til alle som kom og som deltok, det var en hyggelig avslutning før vi alle sammen tar juleferie.

Takk til lavprisfly.no, Jernia, Kiwi og Røa Bok, papir og leker for flotte premier til loddsalget vårt!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline