Helgekurs med Berit Bertling

Helgekurs med Berit Bertling

Arrangør: Nordmarka Ryttersportsklubb

Tid


Beskrivelse

Har du lyst til å ri?

Nordmarka rideskole arrangerer helgekurs for både erfarne ryttere og for nybegynnere på våre rideskolehester. Har du lyst til å ri, men ikke tid eller anledning til å melde deg på et vanlig ridekurs? Tenker du på å komme i gang med ridning igjen etter en lengre tids pause? Eller rir du jevnlig, men har småfeil du trenger å jobbe med? Har du lyst til å jobbe med sitsen din, eller bli mer presis i måten du bruker hjelperne på? Da synes jeg du skal melde deg på helgekurs hos oss.

Du kan enten ri alene, eller sammen med en annen rytter. Vil du ha privattime, betaler du 600 kroner for timen. Velger du å ri sammen med en annen rytter, koster timen 400 kroner pr rytter. Vi setter ikke opp større grupper på helgekursene - to er maksimalt antall ryttere på samme time. Vi tror det er mer effektivt å være få på time, samtidig som det går fint å undervise to om gangen. Når dere rir to sammen blir det litt mindre individuell undervisning, men samtidig får hver av dere tid til å finne litt ut av ting på egen hånd, og det er også veldig nyttig.

Vi setter opp timene slik at den første timen begynner klokken 10.00, og den siste timen slutter klokken 17.00. Mellom klokken 13 og 14 tar vi lunsj. Har du et intenst ønske om å ri tidligere enn klokken 10.00, kan du ta kontakt med oss så skal vi se hva vi får til.

Neste helgekurs er 24. og 25. oktober. Du kan ri begge dager, eller en av dagene. Påmelding gjøres via nrsk.no eller send en mail til nordmarka@nrsk.no med navn, telefonnummer/e-post, ønsket ridetid og hvilken hest du vil ri.
For å betale, gå inn på https://www.deltager.no/helgekurs og velg den timen du har avtalt i nedtrekksmenyen. NB! Viktig at du melder deg på time via mail eller nrsk.no FØR du betaler på deltager.no. Dette for å unngå dobbeltbooking med privattimer og delte timer.

Bindende påmelding innen torsdag 22. oktober.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline