Nordmarka ryttersportsklubb (NRSK) er en breddeklubb i Sørkedalen Oslo

Nordmarka Ryttersportsklubb ble startet i 1995, på Stall Nordbye og har siden det hatt sitt tilholdssted der.

I 2014 overtok klubben driften av rideskole på Stall Nordbye.

NRSK ble i 2015 valgt ut til å være med i Norges Rytterforbund sitt pilotprosjekt, klubbsatsingsprogram som satsningsklubb.

Dessverre ble det klart at både Stall Nordbye og Nordmarka Ryttersportsklubb ville bli tvunget til å flytte fra Nordre Solberg gård senest i løpet av høsten 2016, fordi gården ligger innenfor markagrensen, og vi derfor ikke ville ha muligheter til å utvikle eiendommen som et ryttersportsanlegg.

Derfor måtte vi avvikle daværende rideskole i 2016, da partene var uenige om veien videre.

Vi i klubben fortsetter å jobbe for at vi skal finne oss et nytt tilholdssted hvor det potensielt vil være mulig å start opp rideskole igjen. Aller helst vil vi fortsette å være i Sørkedalen. Vi er en liten klubb, med et ønske om at hestesport og rytterglede skal være tilgjengelig for alle - ikke minst for dem som ikke har mulighet til å ha egen hest.